AKTUALE

Këta janë dy personat që ranë në lum dhe humbën jetën,...

Këta dy të rinj janë dy turistët që ranë në Shpellën e Pëllumbasit rreth 24 orë më parë në kryeqytet. Njëri prej tyre, Xhorxho...

SHOWBIZI

Këta janë dy personat që ranë në lum dhe humbën jetën,...

Këta dy të rinj janë dy turistët që ranë në Shpellën e Pëllumbasit rreth 24 orë më parë në kryeqytet. Njëri prej tyre, Xhorxho...

SHOWBIZI

Çun Lajçi e tregon një detaj shumë prekës për Beg Rizajn...

Këtë javë n’Kosovë Show i ftuar ishte Çun Lajçi, Shaqir Palushi dhe Halil Kastrati.Çun Lajçi, foli për përjetimet e tij pas vdekjes së vajzes...

SPORTI