Home KRONIKË A ju kujtohet vrasja e Aulonit? Ky është maksimumi i dënimit për...

A ju kujtohet vrasja e Aulonit? Ky është maksimumi i dënimit për të dyshuarit e vrasjes së Aulon Zekës

115
0
SHARE

Nuk mund të tejkalojë maksimumin e paraparë sipas Nenit 34 për kohëzgjatjen e dënimit me burg, I cili parasheh dënim maksimal prej 10(dhjetë vjetësh).

Gjykata merr parasysh rrethanat lehtësuese dhe rënduese në këto raste.

Kjo është shkas I faktit se llogaritja e dënimit bëhet në bazë të kohës se kur është kryer vepra penale, si të tillë të dyshuarit për vrasjen e Aulon Zekës kanë qenë të mitur në kohën e kryerjes se veprës penale , vrasje e rëndë.