Home SHËNDETI ALARM :Kujdes nga keto 7 ushqime të prodhura në Kinë të mbushura...

ALARM :Kujdes nga keto 7 ushqime të prodhura në Kinë të mbushura me plastikë e pesticide që shkaktojnë kancer

1213
0
SHARE

Ju ndoshta keni dëgjuar lajmet në lidhje me oriz të rremë nga Kina që qarkullojnë në media. Është e vështirë të besohet se orizi është bërë nga plastika. Kushdo që është të paktën i shqetësuar disi në lidhje me mirëqenien e tij do të bjerë dakord. Megjithatë, gëlltitja e pjesëve shuma të vogla të plastikës është shumë e dëmshme për sistemin e tretjes si dhe për hormone tona , Shtyp reklamen me poshte dhe shiko ushqimet e rrezikshme ne cilat vende shiten dhe si ti dalloni ato.