Home KRONIKË I kanë vdekur 8 djem, babai fton vajzën për t’i kërkuar falje...

I kanë vdekur 8 djem, babai fton vajzën për t’i kërkuar falje pasi e ka …

460
0
SHARE

Të humbësh 8 fëmijë është një tragjedia më e madhe për dy prindër të cilët luftojnë që një ditë të ndërtojnë fëmiljen e tyre.Një baba nga Korça ditën e sotme ka marrë pjese të “Ka një mesazh për ty” ku ka ftuar të bijën, vajzën e vetme të familjes.Ai në jetën e tij ka humbur 8 djem dhe të gjithë jetën ja ka kushtuar vajzës së tij, ku sipas tij nuk i thotë jo për asgjë.
Pas fatkeqësisë me 8 djemtë që sot nuk i ka, Niko u bë baba me Evën, të cilës.Ai e ka thirrur per ti kerkuar falje…Shtype reklamen me poshte dhe shiko cfar ndodhi ne emision..