Home VIDEO Ia vrau djalin, por fjalët e këtij babai do ua thyejnë zemrën…

Ia vrau djalin, por fjalët e këtij babai do ua thyejnë zemrën…

299
0
SHARE

Me të shikuar videon më poshtë, fjalët e një babai i cili e falë atë që birit të tij ia mori jetën, janë rrëqethëse dhe përcjellin një mesazh shumë të fuqishëm tek opinioni.

Ai i shprehet keqbërësit se si nuk është i nervozuar dhe i hidhëruar në të, por në djallin i cili ato momente e shpiu të bëj krimin në fjalë.Babai i të ndjerit po ashtu përcjellë mesazhin që falja është shumë hyjnore në fenë islame dhe një virtyt i lartë njerëzorë.

Duke klikuar në hapsiren më poshtë keni mundesi të shikoni videon:

VIDEO