Home VIDEO KENI KUJDES! Nga kjo Detektive Shqiptare, Zbulon tradhëtitë në çift (Video)

KENI KUJDES! Nga kjo Detektive Shqiptare, Zbulon tradhëtitë në çift (Video)

244
0
SHARE

Ndoshta me parë nuk keni dëgjuar për njerëz të punësuar si dedektivë privatë të cilët zbulojnë tradhtinë e çifte, por tashmë një profesion i tillë ekziston edhe në Tiranë.

Vajzën biondë që shikoni ne fotot me poshtë e quajnë Shkëndije Lili dhe prej pak kohësh është certifikuar si detektive private në Tiranë dhe ka nisur punën në zbulimin e tradhtisë në çift.

Duke klikuar në hapsiren më poshtë keni mundesi të shikoni videon:

VIDEO