Home SHËNDETI Kush konsumon vaj peshku, nuk mund të ketë asgjnjë sëmundje: Ja pse?!

Kush konsumon vaj peshku, nuk mund të ketë asgjnjë sëmundje: Ja pse?!

191
0
SHARE

Shumë shtesa ushqimore që ju mund të gjeni sot në treg kanë një kusht të ngjashëm – ata premtojnë një jetë të gjatë dhe të shëndetshme. Por, në të vërtetë, vetëm disa nga ata me të vërtetë mund të të ndihmojnë.
Në radhë të parë është vaji i peshkut për të cilin është vërtetuar shkencërisht që përmirëson shëndetin në 10 mënyra:
1. Shëndeti i zemrës
Acidet yndyrore Omega 3 nga vaji i peshkut janë mbrojtës të vërtetë të zemrës. Ata janë një parandalim i madh i aritmise dhe kolesterolit të lartë, që zvogëlon rrezikun e sulmit në zemër dhe goditje në tru.
Për të lexuar lajmin e plotë, tejkalo në hapisrën më poshtë, dhe kliko në reklamë për të na ndihmuan neve si staf! Ju faleminderit.