Home KOSOVË Ky është personi i vetëm të cilit iu përkul Hashim Thaçi për...

Ky është personi i vetëm të cilit iu përkul Hashim Thaçi për se gjalli

311
0
SHARE

Presidenti Kosovës, Hashim Thaçi, ka pritur sot në zyrën e tij personat me aftësi të kufizuar për cilët ka thënë se meritojnë një përkujdesje më të mirë, shkruan Gazeta NewBorn.

Ja postimi i tij:

Personat me aftësi të kufizuar meritojnë përkujdesje më të mirë dhe pjesëmarrje më aktive në shoqërinë tonë.

Ata tashmë e kanë edhe Forumin Kosovar për Aftësi të Kufizuara, përfaqësuesit e të cilit i takova sot, ku janë bërë bashkë që të jenë më të zëshëm në mbrojtjen dhe fuqizimin e të drejtave të tyre dhe në krijimin mundësive të barabarta për edukim e punësim.

Ata kanë nevojë për ne dhe përkrahja jonë s’do ju mungojë asnjëherë. HT