Home AKTUALE NATO-ja alarmon Shqiptaret, KUJDES..Ushtria serbe për disa orë mundë ta marr Kosovën

NATO-ja alarmon Shqiptaret, KUJDES..Ushtria serbe për disa orë mundë ta marr Kosovën

512
0
SHARE

Menjëherë në fillim të bisedës, ai ndërpreu Thaçin dhe Mustafo të cilët folën për „marrjen e kontrollit të kufirit verior“ dhe kërcënimin e pretenduar të „agresionit të madh serb“.Njeriu i parë i NATO-s tha se Prishtina në asnjë mënyrë nuk duhet të imponojë aleancën ushtarake perëndimore në luftë.

Ai theksoi se Forcat e Armatosura Serbe kanë një avantazh operacional dhe taktik në terren dhe se në një kohë të shkurtër vetëm disa orë mund të marrin veriun e Kosovës, deri në Ibar dhe ndoshta në pjesën më të madhe të krahinës – po transferohen nga burime diplomatike.