Home VIDEO Skandaloze: Në pik të ditës, provoi ta dhunonte punëtoren e një butiku!...

Skandaloze: Në pik të ditës, provoi ta dhunonte punëtoren e një butiku! (Video)

198
0
SHARE

Në Buenos Aires të Argjentinës, një burrë ka provuar ta dhunoi seksualisht, punëtoren e një lokali ku shiten rroba.
Burri i paidentifikuar ka shkuar më herët gjatë ditës dhe i ka kërkuar punëtores që të dalin në takim. Por, ajo e ka refuzuar ofertën e tij.

Disa orë më vonë, ai ka shkuar sërish në atë butik dhe kur e ka vërejtur se nuk është askush tjetër, e ka sulmuar vajzën.Ai e ka tërheqë zvarrë dhe e ka goditur, duke provuar që t’i hipë sipër.

Duke klikuar në hapsiren më poshtë keni mundesi të shikoni videon:

VIDEO