Home KURIOZITETE Tragjike: 23-vjeçarja, E bëra me një burrë për inat të të dashurit,...

Tragjike: 23-vjeçarja, E bëra me një burrë për inat të të dashurit, por më ndodhi e papritura

358
0
SHARE

Tragjike: 23-vjeçarja, Kreva marrëdhënie me një burrë për inat të të dashurit, por më ndodhi e papritura…Një rrëfim tragjik ka ardhur nga një vajzë 23 vjeçare. Çfarë ndodh nëse çdo partner që keni pasur e keni tradhtuar dhe vazhdoni ta bëni edhe me partnerin aktual?! Një dilemë e vështirë në fakt, por kjo është historia e vajzës 23-vjeçare shqiptare, ku ajo per inati të dashurit u njoftua me një burrë por ai e….Për te lexuar të plotë lajmin, klikoni në hapësirën me poshtë: